Известие

Collapse
No announcement yet.

Водни съединения - откъде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Водни съединения - откъде?

Колеги, откъде си намирате водни съединения за бабите?
    Имам поостаряли маркучи и ми се ще да ги сменя, преди да са станали проблем. Обаче нещо не намирам нови такива...
    Готов съм и силиконов комплект да си взема, но намирам само за 16 клапанови мотори. За 8 клапановият динозавър не ми излиза нищо.
    Идеи?

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

На Симеон между К. Величков и Оълченска или между Опълченска и Ботев не си спомням точно, като вървиш в посока центъра отляво има един магазин, който е специализиран само за това - водни съединения. Не съм сигурен дали имат за 155, но можеш да провериш.
    Alfa Romeo 145 1.6 i.e. Boxer -Ex
    Alfa Romeo 146 1.3 i.e. Boxer -Ex

Comment

Ванка, ако намериш ме брой и мен в това число Че и аз предпочитам превантивно да се смени това съединение
      Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection

Comment

В Търново има един магазин - "Далия". Май са специализирани във водни съединения. Там търгуват с Унгария и успяха да ми намерят по оригинален номер няколко от водните съединения. Обаче има един маркуч (между водната помпа и тръбата под радиатора), който три пъи ходих, три пъти ми записваха номера и все не успяваха да ми го намерят и накрая се отказах.

Comment

Не ги барай, ако не са се нацепили.....моите вече карат 26 години....по добри няма да намериш.
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            Не ги барай, ако не са се нацепили.....моите вече карат 26 години....по добри няма да намериш.
            Има няколко раздути... ще дадат фира скоро и е добре да ги сменя превантивно.

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Почти всичко що е маркучи съм сменил....
              Гледаш го здрав а отвътре е нацепен почти до пробив....
              sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
                Почти всичко що е маркучи съм сменил....
                Откъде ги пазаруваш е питането, че тези дни нищо подходящо не намерих...

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                  Откъде ги пазаруваш е питането, че тези дни нищо подходящо не намерих...
                  Нали не си мислиш че отиваш в магазина и взимаш точния маркуч за Алфа!?
                  Отиваш в магазина със стария и по него се гледа кои нов може да стане.
                  Имам Ладов, от Ауди и Опел... След срязване на определено място маркуча е неразличим от оригиналния като свивки и диаметри...
                  sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Аз смених всички маркучи с нови от ТН Кар на Лябчев
                    Alfa Romeo 155 1.7TS 95g EX- ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 02 EX- Alfa Romeo 155 1.8 Silvarstone - Alfa Romeo 166 2.4 JTD 02 ( 136 ) - Alfa Romeo Giulietta 1.4 '13 (120)

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      Верно е... 3 трансаксиала съм карал до 2015-последния-не съм барал никви съединения-нищо...То по таа логика дайте да сменяме и моторите,че са се напукали,хаххахааа,не си пипайте колите,щом са ви добре моторите и не надуват,не се вкарвайте у филми

---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:35 ----------

Първоначално публикувано от s_romeo Покажи съобщение
                      Аз смених всички маркучи с нови от ТН Кар на Лябчев
                      Начи скоро и тия"новите",че ги сменяш...

Comment

Working...
                      X